Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru săptămânal.

MISIUNEA NOASTRA

Echipa Noastra

O MISIUNE & O ECHIPA

Scopul Asociatiei „LIBER – LIBERTATE. INDEPENDENTA. BENEFICII. EVOLUTIE. RECOMPENSA” îl reprezintă integrarea socio-profesionala a persoanelor cu dizabilitati si a persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile (femei, tineri care abandoneaza scoala, persoane de etnie, etc) prin insertia bio-psiho-socio-culturala in realitatea sociala, pe axele: familiala, scolara, profesionala si sociala, prin reprezentarea, identificarea, promovarea si sustinerea unitara a intereselor acestora de pe teritoriul Romaniei, in raport cu principalele institutii ale statului si ale Uniunii Europene, precum si cu alte persoane fizice sau juridice, in plan national si international, in spiritul deplinei egalitati de sanse si in vederea realizarii unei vieti independente, lipsita de bariere.

Credem cu tarie ca valoarea cea mai de pret este OMUL si ca este de datoria fiecauia dintre noi sa ne implicam in valorizarea si promovarea cat mai multora dintre cei defavorizati.

Directorul Executiv al Asociatiei LIBER

Mihaela

Presedintele Asocitiei LIBER.

Nicoleta

Voluntar in cadrul proiectelor LIBER.

Mihai

Asistent manager pentru proiectele Asociatiei.

Dan

Administratorul site-ului nostru

Gabriel

Colegul nostru care se ocupa de tot ce inseamna ”administrativ”.