Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru săptămânal.

Obiective

"Sunt unii ce vorbesc, dar nu spun mai nimic

Când alţii doar privesc, simt triluri şi aripi.

Sunt unii care râd, şi-atunci aş vrea să plâng.

Când alţii doar m-ating, văzduhu-i plin de cânt.”

Charlotte Zolotow

Asociatia îşi propune următoarele obiective:

Creşterea nivelului de pregătire al persoanelor cu dizabilităţi pentru incluziune activă pe piaţa muncii;

Promovarea potenţialului lucrativ al persoanelor cu dizabilităţi; (afla mai multe)

Organizarea de seminarii, sesiuni de comunicări, expoziţii, reuniuni, traininguri, evenimente multi-media şi orice alte manifestări legate de scopul Asociatiei precum şi participarea la altele asemenea;(afla mai multe)

Promovarea oricarui tip de activitati practice de sondare a opiniei publice si de initiere si derulare de activitati comunicationale (campanii informationale, de imagine, de promovare, etc.) care concura la realizarea scopului Asociatiei, in conformitate cu legile romane in vigoare; (afla mai multe)

Iniţierea şi derularea unor activităţi de studii, cercetări, sinteze, informări, documentări şi analize care ţin de scopul Asociaţiei, precum şi punerea acestora la dispoziţia persoanelor sau instituţiilor interesate; (afla mai multe)